Top laatste Vijf laser ontharing Stedelijk nieuws

Besteedt u dan ook teveel tijd en bedrag juiste scheren, waxen, harsen ofwel epileren betreffende uw lichaamsbeharing? Permanant ontharen door geneesmiddel aangaande laser is dé uitkomst om elke dag verzorgd vanwege de dag te aankomen.

Ons lichte huid betreffende donker hoofdhaar leidt tot voordeligste resultaten. Door een getinte kleur aangaande dit haar wordt het gemakkelijk perfect geregistreerd (hetgeen leidt tot vernietiging aangaande het haarzakje), een lichte huidskleur zorgt daarnaast voor zo min mogelijk energieverlies.

Gedurende dit consult legt de huidtherapeut uit hetgeen je kan verwachten van een laserbehandeling. Afhankelijk over verscheidene eigen kenmerken wordt gekeken welke techniek het meest bestemd kan zijn wegens jouw. Een selectie voor een techniek mag afhangen over haarkleur, huidtype en eventuele zwangerschap.

Voor elektrisch ontharen is ons enorm dunne naald, zo dun ingeval een hoofdhaar alleen, in het haarzakje gebracht. Vervolgens komt daar ons weinig stroom op de naald waardoor deze warm is. Een warmte zorgt ervoor het een cellen over dit haarzakje vernietigd worden en dat een haar los laat.

Kan zijn een ingreep pijnlijk? Aan dit algemeen doet de behandeling geen pijn. Sommige mensen meemaken echter immers ons prikkelend idee indien een laserflits is bepaald.

Komt u dan ook niet uit ofwel bezit u aanvullende informatie nodig? Neem dan rustig contact met het op. We opweg helpen u dan ook graag.

Bij IPL worden Klik hier lichtflitsen op  een te veven huid afgevuurd. De kracht die hierbij vrijkomt is via een te verminderen haren getransporteerd naar dit haarzakje, het haarzakje wordt verwarmd en zal gebarsten zodat er nauwelijks andere haren meer uit dit haarzakje kunnen groeien.

Het mag via lieden ingeval onplezierig geraken meemaken. Een mate met prikkeling kan zijn deels afhankelijk met een locatie betreffende de laserbehandeling. Zo is dit gebied rondom de bikinilijn gevoeliger vervolgens een huid op onderbenen.

Na een treatment vormt zich daar roodheid en opzwelling op de plaatsen daar waar een haartjes beschikken over gezeten. Het kan zijn een normale, bestelde reactie en zal binnen twee uur tot enkele dagen na de treatment afnemen. Mits u dit wilt mag de huidtherapeut ons camouflerende crème aanbrengen.

Een Lightsheer diodelaser zendt uit op ons zuivere golflengte over 805 nm en mag ook door bestaan goede vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. 

Een laser is gericht op de plekken betreffende de overmatige beharing. Een haarzakjes nemen de lichtgolven op en worden hierbij defect geschapen. Een haren keren daardoor niet meer terug.

Beharing kan heel lastig bestaan. Succesvol bestaan daar veel verschillende methodes teneinde tijdelijk met een hoofdharen af te bestaan. Jammer genoeg komen de haren vlug wederom, regelmatig gepaard betreffende ontstekingen. Aardig bestaan er ook een definitieve werkwijze om betreffende de haren af te bestaan. Het mag door remedie van een diode laser.

Bij MediDerm Utrecht zijn wij ruim15 jaar gespecialiseerd in Laser Ontharing. Ons streven kan zijn een perfect uitkomst en betreffende minder nemen we nauwelijks genoegen. Wij begrijpen hetgeen voor benodigd is. Een allerbeste hardware en zeker zo belangrijk een deskundige en betrokken huidtherapeut. Er kan u voor MediDerm Utrecht aangaande op met.

Om een optimale resultaat te behalen bezit u dan ook gemiddeld 5 tot 8 behandelingen benodigd. In de praktijk komt vanwege het patiënten meer of minder behandelingen benodigd hebben. Dit is afhankelijk betreffende een huid- en haartype en iedere huid reageert anders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *